За нас

PHILLY APPAREL е Пловдивски бранд за ежедневно и ърбан облекло, като специалитет и основен фокус са тениските, с авторски дизайни, вдъхновени от историята, културата и духът на града, но пречупени през артистичната призма на момчетата зад марката. Оставяйки това настрана, PHILLY има доста по-сериозна мисия с развитието си, а именно да се превърне в платформа, за еднакво-мислещи хора, която да внедри плавно така желаните промени и разнообразие в различни аспекти на града под тепетата (..и не само).

Марката се ражда през не толкова далечната 2015г, но официално стартира на 20ти Април 2016г. Точно година по-късно отвори врати първият ни официален магазин, с което интересът към Фили започна да расте с всеки изминал ден сред пловдивчани и туристи. За да създадем качествен и оригинален продукт работим с производители на облекло от Англия и Белгия, като дизайните и декорацията правим сами. "Щампите" (както ги наричат повечето хора) не са щампи, а висококачествен ситопечат с различни техники на прилагане.

Освен собствените си модели, Фили Апарел изработваме и мърч лимитирани серии за партньори, с които сме "на една вълна": Coca-Cola, Jagermeister, Liter Jack, Qvkata DLG, RockBar Dowload Plovdiv, Music bar No Sense Plovdiv, Lokalka Plovdiv и др.

За повече информация:
0889 015 593
phillybeto@gmail.com

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки